Buitenschoolse opvang

Voor- en Naschoolse opvang

Binnen Kind en kenniscentrum Haagstraatplein werken we samen met Horizon Kinderopvang.  De opvang is gesitueerd in het gebouw van de Zonnewijzer/Windroos. Ingang aan de Noordkant van het gebouw.
 We delen onze kennis over de kinderen en ons vak waardoor we ze door en door leren kennen. Zo kunnen we de kinderen helpen om zich optimaal te ontwikkelen.

BSO is vrije tijd, dus kinderen moeten zich vooral lekker voelen, zich kunnen ontspannen, maar ook hun verhaal kunnen doen als ze daar behoefte aan hebben. Er hangt bij ons een veilige en huiselijke sfeer. Er zijn verschillende activiteitenhoeken, zoals een bouwhoek, poppenhoek, gezellige huiskamer en 2 aparte doe-en-maakruimtes (voor 8- en 8+). Kinderen kunnen in de speel- of gymzaal en buiten op het grote speelplein volop hun energie kwijt.

Regelmatig bieden we de kinderen een leuke activiteit aan: iets bijzonders knutselen, samen met de leiding kokkerellen in de keuken, kinderyoga. De kinderen mogen zelf kiezen of ze meedoen. Ook maken we regelmatig een uitstapje in de buurt, bijvoorbeeld naar de speeltuin in de wijk of heerlijk ravotten in het bos.

Bereikbaarheid:

Haagstraat 132
5552 HP Valkenswaard
tel: 040 2047867

 

Meer informatie: www.horizonkinderopvang.nl/haagstraatplein

 

Aanmeldformulier kinderopvang Horizon Haagstraatplein