Nieuwe directie stelt zich voor:

  • Nieuwe directie stelt zich voor:

Beste ouders / verzorgers,

Vanaf augustus 2020 is Jessica Verbeek clusterdirecteur van Haagstraatplein( eerste foto) ; BS De Zonnewijzer, BS de Windroos en BS De Dorenhagen. Monique Verhagen(tweede foto) wordt de locatieleider. Monique neemt de dagelijkse leiding op de Dorenhagen op zich en is voor u het aanspreekpunt.

Hieronder stellen zij zich kort aan u voor.

Beste ouders/verzorgers,

Ik ben Jessica Verbeek, ik woon samen met mijn partner en drie zonen. Vanaf komend schooljaar ben ik clusterdirecteur van de drie scholen van Haagstraatplein. Sinds 2017 ben ik directeur van SBO de Zonnewijzer en daarnaast leidinggevende Passend Onderwijs. Deze laatste rol komt met deze nieuwe uitdaging op een lager pitje te staan. De jaren voor mijn directeurschap ben ik als afdelingsleider werkzaam geweest op de Windroos. In die rol heb ik ook intensief samengewerkt met de collega’s van de Dorenhagen. Voor mij zijn beide scholen dus niet onbekend. Samen met Monique Verhagen (locatieleider) begin ik aan een mooie uitdaging met hele mooie nieuwe kansen. Voor nu wens ik u een hele fijne vakantie!

Beste ouders / verzorgers,

Mijn naam is Monique Verhagen. Vanaf komend schooljaar ben ik locatieleider op de school van uw kind(eren). Een mooie uitdaging waar ik erg naar uitkijk!

Ik ben 34 jaar en woon samen met mijn partner en 2 kinderen in Leende. Op dit moment ben ik 14 jaar werkzaam bij SKOzoK. Hiervan heb ik ruim 10 jaar voor de klas gestaan, voornamelijk in de groepen 6, 7 en 8. De afgelopen jaren vormde ik samen met een clusterdirecteur de directie van meerdere scholen, o.a. in Budel en in Waalre. Een rol die bij me past en die ik graag vervul.

Ik kijk er erg naar uit u te ontmoeten, maar voor nu wens ik u allen eerst een hele fijne vakantie.

Tot ziens op BS De Dorenhagen!

Terug naar het overzicht

Vakantierooster 2021-2022

Vakantierooster 2021-2022

De vakanties van volgend schooljaar

EU schoolfruit

EU schoolfruit

Vanaf woensdag 11 november schoolfruit....

Weer samen op school

Weer samen op school

Wat fijn dat we weer samen op school kunnen zijn.