Nationale Voorleesdagen: Muzikale vertelling – Moppereend

  • Nationale Voorleesdagen: Muzikale vertelling – Moppereend

Nationale Voorleesdagen: Muzikale vertelling – Moppereend
 

Op woensdag 22 januari om 15:00 uur kunnen alle peuters en kleuters zich mee laten voeren in de wereld van Moppereend. Deze gratis vertelling is gebaseerd op het prentenboek Moppereend, wordt verteld door Ardy Roothans (Bibliotheek De Kempen) en muzikaal begeleid met harpmuziek door Renske Leuw (Centrum voor Muziek en Dans).

Woensdag 22 januari tot en met zaterdag 1 februari staan in het teken van de Nationale Voorleesdagen. Ieder jaar kiest de jury een Prentenboek van het Jaar. Dit jaar is dat het boek Moppereend, geschreven door Joyce Dunbar, geïllustreerd door Petr Horá?ek en vertaald door Jesse Goossens.

Moppereend

Moppereend is een mopperboek om vrolijk van te worden. Eend is mopperig. Haar vijver is opgedroogd en er is niemand die met haar wil spelen. Tenminste… dat denkt zij.

Komt het nog goed met eend? Kom erachter tijdens deze gratis muzikale vertelling, verzorgd door De Mixerij.

De Mixerij

De Mixerij is een nieuw initiatief van Bibliotheek De Kempen, Centrum voor Muziek en Dans, Theater De Hofnar en Cordaad Welzijn, allen bewoner van het gebouw De Hofnar.

Onder de naam ‘De Mixerij’ bundelen zij hun krachten en brengen, in een afwisselend programma voor jong en oud, elkaars werelden samen. Om mensen met elkaar in contact brengen, te inspireren en soms ook uit te dagen zelf creatief aan de slag te gaan. De activiteiten vinden voornamelijk plaats ‘Boven de boeken’ – bovenin Bibliotheek De Kempen.

Reserveren

De toegang is gratis, aanmelden kan via de website van Theater de Hofnar.

 

 


 

Terug naar het overzicht

Coronamaatregelen op onze ...

Coronamaatregelen op onze scholen

Coronamaatregelen op onze scholen

Vanuit de GGD

Vanuit de GGD

Nieuwsbrief voor ouders: Coronatesten bij kinderen

Protocol bij corona besmetting

Protocol bij corona besmetting

In een duidelijk overzicht.....