Kerstmarkt

  • Kerstmarkt

Woensdag 18 december 16.30 – 18.30 uur
Basisscholen De Dorenhagen, Windroos en Zonnewijzer organiseren samen met BSO Kinderstad, Peuterspeelzaal Pipohuis en het Medisch Kinderdagverblijf een kerstmarkt!

U komt toch ook?
Kerstcreaties van de kinderen, kerststukjes, home-made baksels, spellen, puzzels, boeken, volop lekkers aan eten en drinken, leuke winterspelletjes, een loterij met fantastische prijzen; het is op deze kerstmarkt allemaal te vinden!!!

Het doel van deze kerstmarkt is om zo veel mogelijk producten te verzamelen voor mensen die het wat minder hebben. Etenswaren in dichte verpakking die u kunt missen of toch niet gebruikt, kunt u hiervoor meenemen en inleveren bij de kraam van De Boodschappenmand!  (Let hierbij op de houdbaarheidsdatum.)

Een ander doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor een groen schoolplein. Er is een prachtig ontwerp gemaakt, maar er is veel geld nodig om dit plan te realiseren. De kerstmarkt is het begin van diverse acties die nog gaan volgen. In deze Nieuwsbrief kunt u meer lezen over Haagstraatplein Groen en hoe u hieraan mee kunt doen!

Ook lege statiegeld flessen worden ingezameld op de markt.

Er zijn al veel enthousiaste leerlingen van de groepen 7 en 8 die zich aan hebben gemeld om in een kraam spulletjes te verkopen. De ouders van deze leerlingen hebben hierover een mailtje ontvangen. Niet alle ouders hebben hierop gereageerd, maar we gaan er van uit dat u geen bezwaar hebt als u niets heeft laten horen. 
We willen graag dat er ook in iedere kraam een volwassenen staat om deze leerlingen evt. te helpen. Hiervoor zoeken we nog enkele vrijwilligers. Graag even een mailtje sturen aan mijkeverhoeven77@gmail.com als u ons hierbij kunt helpen.

We hopen u te zien op 18 december! Tot dan! Ingang aan de zijde van het plein bij de Geenhovensedreef. Vergeet niet om kleingeld mee te nemen! 

Terug naar het overzicht

Protocol bij corona besmetting

Protocol bij corona besmetting

In een duidelijk overzicht.....

VIPweek 22 t/m 26 februari ...

VIPweek 22 t/m 26 februari 2021

Op zoek naar een school voor uw kind?

Vakantierooster 2021-2022

Vakantierooster 2021-2022

De vakanties van volgend schooljaar