Haagstraatplein Groen update

  • Haagstraatplein Groen update

[Update] Haagstraatplein GROEN! Daar kun jij aan meedoen!

www.haagstraatpleingroen.nl

De afgelopen weken heeft de werkgroep niet stil gezeten. We zijn bezig om een sponsorloop te organiseren waar alle kinderen onder schooltijd aan mee gaan doen. Dan is het jullie beurt om niet stil te zitten!

In week 15 gaan de kinderen van de Zonnewijzer, de Windroos, de Dorenhagen, het MKD en het Pipohuis samen naar buiten om zich actief in te zetten voor een groener schoolplein. U ontvangt hier natuurlijk nog meer bericht over, want geen sponsorloop zonder sponsors.

Verder twee keer goed nieuws (plus: U kunt ook meedoen!)

HSV Venbergen, de Valkenswaardse visvereniging steunt het vergroenen van het Haagstraatplein. Op zaterdag 28 maart vindt de jaarlijkse koppelwedstrijd vijvervissen plaats en dan is er ook een loterij. De opbrengst daarvan is voor het groene schoolplein!

Ook is de eerste stapsteen gesponsord! Bedrijven kunnen vanaf nu ons groene plein helpen door een stapsteen (€ 150) of een zitstam (€ 75) te ‘kopen’ in onze winkel via https://haagstraatpleingroen.nl/winkel/. Ook is er de mogelijkheid om een gedeelte van de wilgentunnel (a € 250 per deel) of een wilgenhutje (€ 500) te sponsoren. Steun ons snel, want op is op ;)

Uiteraard krijgt ieder bedrijf (met logo) een eervolle vermelding op de website en social media. We zijn ook in gesprek over wat de mogelijkheden zijn om op het nieuwe schoolplein onze dank te betuigen aan alle sponsors. Als werknemer kunt u natuurlijk ook uw baas/directeur aansporen mee te helpen!

 

Terug naar het overzicht

Protocol bij corona besmetting

Protocol bij corona besmetting

In een duidelijk overzicht.....

VIPweek 22 t/m 26 februari ...

VIPweek 22 t/m 26 februari 2021

Op zoek naar een school voor uw kind?

Vakantierooster 2021-2022

Vakantierooster 2021-2022

De vakanties van volgend schooljaar