Schitterende kerstmarkt opbrengst

  • Schitterende kerstmarkt opbrengst

Wat was het gezellig en sfeervol gisteren op de kerstmarkt !!!!

Samen met elkaar op een sfeervol plein met prachtige kerstartikelen, lekker eten en drinken, muziek en zang, levende kerststal, vuurpotten en wat al niet meer !

Wat was het druk! Veel ouders, kinderen, ooms en tantes, opa's en oma's  en nog veel meer belangstellenden hebben geholpen en allerlei producten en lekkers gekocht.

En omdat  er zo ontzettend veel verkocht, gesnoept en gegeten is , heeft onze kerstmarkt ruim 1500 euro  opgebracht voor ons Goede Doel: De stichting Hartedroom.

Wat zal de Stichting blij zijn met onze donatie. Het is natuurlijk een SUPER prestatie van ons allemaal en een super bedrag wat ten goede komt aan Hartedroom voor verder onderzoek naar een genezing van de hartspierziekte ! (cardiomyopathie)

Iedereen, GROOT en KLEIN  heel hartelijk bedankt voor ALLE  hulp en ondersteuning. De makers, de knutselaars, de kopers, de 'bakkers' , verkopers, de opbouwers, de 'afbrekers',  de kerstcommissie, de activiteitencommissie, de juffen, de meesters, ....gewoon iedereen die gisteren aanwezig was en zijn of haar steentje heeft bijgedragen.  DANK JE WEL!!

Samen met jullie hebben we er een fijne kerstmarktavond van kunnen maken !!

 

 

Terug naar het overzicht

Very Important Peuter

Very Important Peuter

Op zoek naar een school voor uw kind?

Nieuwe directie stelt zich ...

Nieuwe directie stelt zich voor:

Clusterdirecteur Jessica Verbeek en Locatieleider Monique ...

Weer samen op school

Weer samen op school

Wat fijn dat we weer samen op school kunnen zijn.