Schaatsen op de Markt

  • Schaatsen op de Markt

Op maandag 11 december a.s. mogen we met de school (vanaf groep 3) weer komen schaatsen op de ijsbaan op de Markt. We gaan in 2 partijen.  Tussen 9.00 en 12.00 uur zijn wij als school welkom. 

De groepen 3 en 4-5 a en 4-5 B gaan van 8.30- 10.15 schaatsten.  Zij  gaan te voet naar de ijsbaan. Na het schaatsen staat er voor elk kind een lekkere warme chocomel of ranja klaar.  Daarna wandelen we samen weer terug naar school. 

De groepen 6-7 A en 6-7 B en groep 8 gaan van 10.15 -12.00 uur schaatsen. Zij gaan met de fiets naar de ijsbaan !!!  Zorg er  dus voor dat uw zoon/dochter die maandag met de fiets naar school komt. Na het schaatsen staat er voor elk kind een lekkere warme chocomel of ranja klaar. Als uw zoon of dochter zelfstandig vanaf de ijsbaan naar huis mag fietsen, laat dit dan even schriftelijk bij de juffen weten. We fietsen in principe  gezamenlijk terug naar school. 

Wij hebben er allemaal heeeeeeel veel zin in.

O ja, als je eigen schaatsen hebt, neem die dan mee. Er zijn namelijk in een bepaalde maat maar een beperkt aantal schaatsen te leen. Handschoenen zijn noodzakelijk vanwege het vallen en/of de scherpe ijzers  die je kunnen bezeren. 

Terug naar het overzicht

Ouders gezocht voor werving

Ouders gezocht voor werving

Dringend gezocht: Wij zijn op zoek naar.....

(Interim) directeur

(Interim) directeur

Vanaf 1 november is Peter Adriaans de nieuwe directeur

We mogen weer meedoen!!

We mogen weer meedoen!!

Start week van 11 november. Lekker schoolfruit en groente.