Kerstmarkt 20 december: 17.30 u

  • Kerstmarkt 20 december: 17.30 u

20 december van half 6 tot half 8 bent u van harte welkom op de kerstmarkt op het schoolplein van de Dorenhagen!

Allerlei leuke kerstartikelen die door de leerlingen in de Kateliers gemaakt zijn, worden dan verkocht.

Dit jaar is er als  'Goed Doel' de Stichting Hartedroom gekozen. 

Een kleine 1.000 kinderen in Nederland lijdt aan cardiomyopathie. Een ernstige, vaak aangeboren, hartspierziekte. Bijna de helft van deze kinderen sterft binnen vijf jaar na constatering van de ziekte. Of kan alleen verder leven na een harttransplantatie. Er is helaas nog erg weinig bekend over cardiomyopathie bij kinderen.  De Stichting Hartedroom wil dit veranderen en financiert wetenschappelijk onderzoek naar kindercardiomyopathie. Onder meer om de behandeling en levenskwaliteit van deze zeer zieke kinderen te verbeteren. En om misschien ooit, in een mooie droom, cardiomyopathie te kunnen genezen.

Onze donatie zal een bijdrage zijn aan deze stichting  t.b.v.  van verder onderzoek 

Naast de verkoop van kerstspullen, een enveloppenloterij , zang en een gezellige sfeer, wordt er ook gezorgd voor de inwendige mens: u kunt tegen een kleine vergoeding hamburgers , pannenkoeken en heerlijk soep kopen en lekker smullen van deze versnaperingen.  

Met name de medewerkers van het Medisch Kleuterdagverblijf, het MKD,  hebben t.a.v. het hapje en het drankje hun super bijdrage geleverd om samen met ons, De Dorenhagen, er een heerlijke, gezellige, schitterende en natuurlijk verrukkelijke kerstmarkt van te maken. Dat mag natuurlijk ook wel even genoemd worden :) 

 

Terug naar het overzicht

Coronamaatregelen op onze ...

Coronamaatregelen op onze scholen

Coronamaatregelen op onze scholen

Vanuit de GGD

Vanuit de GGD

Nieuwsbrief voor ouders: Coronatesten bij kinderen

Protocol bij corona besmetting

Protocol bij corona besmetting

In een duidelijk overzicht.....