19 september 19.00 uur informatieavond alle ouders

  • 19 september 19.00 uur informatieavond alle ouders

Wij nodigen u uit om op dinsdagavond 19 september 19.00 uur op school aanwezig te zijn (Inloop vanaf 18.45 uur)

Er wordt die avond uitleg gegeven rondom het thema "De sterke groep".  Een uitleg hoe wij werken aan het pedagogisch beleid op onze school.

Hoe zorgen wij ervoor dat onze groepen ieder voor zich  een 'sterke groep' worden? Waar werken we aan in de groep, op het plein , in de school? Hoe geven we dat vorm? Wat komt daar bij kijken?

Vanuit Triade worden wij (als leerkrachten en begeleiders) ondersteund in het werken binnen  de uitgangspunten en de activiteiten  behorend bij  "De sterke groep" . Triade zal u meenemen en een inkijkje geven in het proces wat wij en de kinderen op school doorlopen.
Tijdens deze bijeenkomst worden ook beelden uit de groep(en) getoond ter ondersteuning van de uitleg. Het kan zijn dat uw kind hierop voorkomt. De beelden worden na afloop van deze bijeenkomst  verwijderd. Mocht dit bij u op bezwaren stuiten laat het dan even weten via :

infodedorenhagen @skozok.nl met als titel : bezwaar filmbeelden + naam leerling

Rond 20.15 uur is er de mogelijkheid om in de groep van uw kind een informeel kijkje te gaan nemen, even bij te praten met de juf of andere ouders of even sfeer te proeven in het gebouw.

We hopen natuurlijk dat u allemaal aanwezig zult zijn de 19e september.

Terug naar het overzicht

Coronamaatregelen op onze ...

Coronamaatregelen op onze scholen

Coronamaatregelen op onze scholen

Vanuit de GGD

Vanuit de GGD

Nieuwsbrief voor ouders: Coronatesten bij kinderen

Protocol bij corona besmetting

Protocol bij corona besmetting

In een duidelijk overzicht.....