MR leerkrachten

De leerkrachten:

Mijn naam is Anneke Habraken en op de Dorenhagen werk ik sinds 9 jaar met veel plezier als leerkracht in de midden- en bovenbouw. Naast mijn bezigheden in de groep, zet ik me graag actief in op het gebied ontwikkelingsprocessen en beleidszaken binnen onze school. De verbinding met ouders is wat ik daarbij enorm belangrijk vind; samen kunnen we het beste doen voor onze kinderen.

Mijn naam is Stefanie Tielens en ik werk nu voor het vierde jaar op de Dorenhagen. Sinds drie jaar ben ik fulltime leerkracht in de bovenbouw en dit jaar werkzaam als leerkracht van groep 7/8A. Naast mijn bezigheden in de groep, heb ik er voor gekozen om lid van de MR te worden. Graag wil ik me actief bezighouden met de ontwikkelingen binnen onze school en hierin wil ik de verbinding op meerdere vlakken zoeken met alle betrokkenen.

Ik ben Janneke Kieboom en dit is mijn 16e jaar als leerkracht op De Dorenhagen. Hiervoor heb ik op De Beatrixschool in Bergeijk gewerkt. Daar ben ik ook voor het eerst in de MR gestapt en toen ik op De Dorenhagen kwam ben ik daar verder mee gegaan, totdat ik met zwangerschapsverlof ging voor mijn eerste dochter.  Ik heb nu twee meiden die beiden naar De Windroos gaan. Het is erg interessant en leerzaam om mee te maken hoe het is om nu eens als ouder bij een school betrokken te zijn. Het verruimt je blik en daarom heb ik ervoor gekozen om weer lid te worden van de MR. Fijn om met ouders en leerkrachten samen te werken aan de ontwikkelingen van onze school.

Terug naar overzicht