MR-vergadering 22-01-2019

Afgelopen dinsdag heeft de derde MR-vergadering plaats gevonden. John heeft tijdens het eerste gedeelte aan de nieuwe leden uitgelegd wat het koersplan van Skozok is en hoe we op De Dorenhagen hier vorm aan gaan geven met ons Schoolplan (4 jaar) en komend jaarplan.

De plannen voor het groene schoolplein zijn even stop gezet door het bestuur van Skozok, omdat zij de onderhoudskosten op langere termijn in beeld willen brengen. Wij willen graag verder met de plannen, omdat we veel kinderen en ouders zich hier enthousiast voor in hebben gezet. De MR gaat er achter aan wanneer we door kunnen met de plannen.

Het anti-pest protocol wordt jaarlijks besproken in de MR. Janneke en Anneke bewaken dat er jaarlijks een anti-pest-dag georganiseerd wordt, naast de diverse activiteiten die al in de klas gebeuren . Ons streven is om dit samen te laten vallen met de landelijke anti-pest-dag.

We zijn hard bezig om onze school nog beter in beeld te brengen bij onze ouders. Hoe werken we en hoe kunnen we dit goed zichtbaar maken aan iedereen. Er is hiervoor een speciale commissie opgezet.

Voor een uitgebreider verslag, kunt u de notulen op de website vinden. Wist u dat u ook als toehoorder bij de vergaderingen aanwezig mag zijn? We zullen via de nieuwsbrief laten weten welke onderwerpen we bespreken. Sluit gerust aan als u iets interessants tegen komt.
(Graag even van tevoren aanmelden via ahabraken@skozok.nl )

Terug naar overzicht