Katelier spelletjes spelen en ontwerpen

Als geluid het succes van het Katelier bepaalt, dan heeft dit Katelier zeker gewonnen. Met 21 fanatieke kinderen zijn we gestart met het Katelier spelletje spelen en ontwerpen. En dat was echt heel leuk en had verrassende winnaars. Samen met Juffrouw Janneke speelden we verschillende spellen:  Moddervarkens , Emojito , Coral Reef, De Hartenkonigin, Hands en Ubongo junior. Een beetje pesten, gekke bekken trekken, eenvoudige puzzeltjes met 2 of 3 stukjes, je moest kunnen tellen, zoeken of je handen vormen en tegelijkertijd opletten. Het ging jullie allemaal goed af. Twee spellen waren favoriet: Ubongo en Moddervarkens.

In de tweede les en die daarop volgend, gaan we volgens een plan met zijn allen zelf een spel maken met een eigen thema, eigen bord, pionnen en regels. In de laatste les zullen we ons eigen spel gaan spelen. Het wordt in ieder geval super leuk!

Mochten jullie er dan nog geen genoeg van hebben kun je altijd kijken op de website www.spelletjekopen.nl daarop vind je nog veel meer leuke spellen en leuke verhalen.

Arjan Muller

Terug naar overzicht